Ingrijire Batrani Germania

Menaj,stil de viata,ingrijire

Munca în Germania: aşa funcţionează

Pentru ca dumneavoastră să puteţi lucra legal în Germania, trebuie să vă înregistraţi activitatea proprie ca ,,ajutor de menaj‘‘ în Germania.  Aceasta înseamnă că  dumneavoastră debutaţi în Germania ca întreprinzător independent şi aveţi un risc propriu de afaceri.  Între dumneavoastră şi clientul dumneavoastră (pacient) există un contract propriu de prestări servicii, în care este fixat în mod contractual onorariul dorit, pe care îl găsiţi în România în fişa cu informaţii despre pacient („formularul tipărit despre pacient – Patienten Druck“).  Contractul de prestări servicii cu pacientul îl semnaţi la faţa locului în Germania la pacient, iar documentele necesare pentru înregistrarea activităţii şi asigurarea de sănătate  le semnaţi deja în România. Deci, înregistrarea activităţii şi a asigurării de sănătate nu trebuie să le faceţi singuri, ci am angajat un birou propriu de specialitate în Germania, care se ocupă pentru dumneavoastră de următoarele activităţi :

 • Înregistrare/anulare activitate ca ,,ajutor de menaj‘‘ la Oficiul competent de Comerţ
 • Încheierea unei asigurări de sănătate

Costurile care apar ca urmare a acestor activităţi sunt cuprinse deja în costurile totale şi NU sunt retrase încă o dată din onorariul dumneavoastră. Ce sumă câştigaţi dumneavoastră pentru fiecare loc de muncă minus toate cheltuielile (net), găsiţi în  „formularul tipărit despre pacient – Patienten Druck“ în dreapta sus:

pd

Servicii de uz casnic,de ex:

 1. pregatirea meselor
 2. efectuarea comisioanelor
 3. curatenie
 4. treburi casnice
 5. mentinerea unui climat interior sanatos
 6. ingrijire plante si animale
 7. spalat, calcat haine
 8. udatul florilor din gradina

Asistenta acordata la stilul de viata

 1. stabilirea rutinei zilnice
 2. asistenta activitatilor zilnice
 3. purtarea conversatiilor,mentinerea contactelor sociale,insotirea la diverse activitati
 4. pregatirea persoanei aflata sub ingrijire pentru o schimbare de peisaj,bagaje etc.

TRANSFER & COSTURI DE TRANSPORT

Costurile de transport vor fi suportate de catre pacient,plecarile catre austria vor fi efectuate din Timisoara. Costurile pe teritoriul romaniei pana in orasul de plecare va trebui sa le suportati personal.

În cazul în care mai aveţi întrebări, puteţi apela oricând numărul de telefon +40 799 988 798 în timpul perioadei dumneavoastră de repartizare în Germania!